Omdat jij mag zijn!

Waarom zou ik aan mijn huiswerk beginnen, hoe hou ik de meeste vrije tijd over, hoe leer ik slim huiswerkbikkel foto siteen efficiënt en hoe hou ik mijn aandacht erbij?
Deze vragen staan centraal in de eigentijdse training ‘Huiswerk Bikkels’ (deelname in een groepje of individueel). Ontwikkeld op basis van de laatste inzichten door orthopedagogen en onderwijsspecialisten. Vanuit de jarenlange expertise met (vaak onwillige) leerlingen, zijn de beste en slimste tips, stappenplannen en kennis samengevoegd in de training. Op een vlotte, aantrekkelijke manier worden met behulp van zeurfeiten, best-bewaarde-huiswerkgeheimen en puberexcuses leerlingen alles bijgebracht wat nodig is om een goede start te maken op het voortgezet onderwijs. Leerlingen, ouders, docenten, remedial teachers, huiswerkbegeleiders en coaches: met deze training wordt een stevige basis gelegd voor efficiënt leren waarbij het zeer uitgebreide handboek vele mogelijkheden biedt tot verdere verdieping.

Onderwerpen

Deel 1: Motiveren: Motiveren, doelen, successchema, huiswerkdeal, beloningen, toplijst, voordeeltjes, aandacht en concentratie.

Deel 2: Plannen en organiseren: Rooster, werkplek, boeken-inpak-lijst, plannen, weekplanner, planregels, dagplanner, weekoverzicht, formulier langlopende opdrachten, toetsplanner.

Deel 3: Studievaardigheden: Leerstijl, woordjes leren, teksten aanpakken, begrijpend lezen, sleutelwoorden, samenvatten.

Deel 4: Studievaardigheden: Mindmappen, geheugentechnieken, toetsen meerkeuze, toetsen open vragen.

Praktisch

Huiswerk Bikkels bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur per keer of kan individueel gevolgd worden.

Na aanmelding nemen wij contact met u op om de startdatum, tijdstip en locatie in overleg vast te stellen. Over het algemeen kan er snel gestart worden!
De kosten bedragen eenmalig €249,00 per deelnemer voor de groepscursus. Bij aanmelding van 2 personen op hetzelfde moment en voor dezelfde trainingscyclus ontvangt u 10% korting.

Als social enterprise vinden wij het belangrijk dat iedereen kan deelnemen, ongeacht de kosten. Daarom subsidieert Estan gratis plaatsen voor minder draagkrachtige gezinnen. Vraag bij ons naar de voorwaarden.

Voor de meest up to date trainingsdata neem contact met ons op. Deze training kan ook 1 op 1 worden gegeven hiervoor wordt het reguliere uurtarief in rekening gebracht. Neem ook hier contact met ons over op.